Smartengeld whiplash

Smartengeld whiplash

Een verkeersongeluk is een veel voorkomende oorzaak bij letselschade. Na een kop-staartbotsing ondervinden mensen bijvoorbeeld nek- en/of rugklachten. Na enig onderzoek blijkt het te gaan om een whiplash. Bij een whiplash kan smartengeld geclaimd worden. Wilt u smartengeld na een whiplash ontvangen? TOP Letselschade zoekt graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

Terwijl u werkt aan uw herstel gaan wij aan de slag

Wanneer u een whiplash heeft opgelopen, is er vaak sprake van meerdere klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, concentratieproblemen, lichtgevoeligheid, armklachten, vermoeidheidsklachten en slaapproblemen. Wanneer u deze klachten ervaart, is het regelen van allerlei juridische zaken waarschijnlijk het laatste waar u aan wilt denken. Daarnaast zijn dit soort klachten ook nog eens moeilijk aan te tonen bij de aansprakelijkheidsverzekeraar. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Terwijl u werkt aan uw herstel, gaan wij voor u aan de slag. Onze juristen hebben inmiddels al jaren ervaring op het gebied van letselschade en zullen u op alle gebieden bijstaan voor het verhalen van uw schade.

Luisterend oor en belangenbehartiger

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Hierna zullen we bekijken welke informatie we precies nodig hebben om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij TOP Letselschade gaan we voor een volledige en maximale schadevergoeding en hiervoor zullen we al onze kennis en krachten inzetten. Over de kosten hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken, wij vragen namelijk niet om een vergoeding. Alle kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Wat als u deels zelf aansprakelijk bent?

Deze vraag krijgen wij vaak. Ook in het geval wanneer u zelf gedeeltelijk aansprakelijk bent na een ongeval, hoeft u niets te betalen. Wij helpen u gratis met onze diensten. Hoe dit precies zit? De kosten worden opgesplitst. Een deel van de rechtshulp zal worden betaald door de wederpartij en het andere gedeelte nemen wij geheel voor onze eigen rekening.

En wat als u zelf volledig aansprakelijk bent?

U kunt uw schade in dit geval wellicht vergoed krijgen via uw eigen verzekeraar. Hierbij is het van belang dat u beschikt over een schadeverzekering inzittenden (SVI). Maakt u in deze situatie gebruik van de diensten van TOP Letselschade? Dan wordt de rechtshulp in vrijwel de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over smartengeld bij whiplash

In onze kennisbank staat allerlei informatie verzameld over letselschade. Zo is er onder andere informatie te vinden over het ontvangen van smartengeld bij een whiplash. Daarnaast kunt u hier meer informatie vinden wat betreft de wetgeving rondom andere oorzaken van letselschade. Mensen hebben bijvoorbeeld veel vragen omtrent de regels bij letsel veroorzaakt door een dier. Wie is er aansprakelijk als een spelend kind wordt gebeten door een hond? Op deze pagina staan de regels en wetgeving wat betreft dit onderwerp uitgebreid omschreven.

Neem vrijblijvend contact op

Kunnen wij u helpen bij het verhalen van de kosten van uw opgelopen letsel? Wacht niet te lang en schakel de hulp in van een ervaren specialist. Met onze inmiddels jarenlange ervaring kunnen wij u spoedig van dienst zijn en we doen ons uiterste best om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen. U neemt eenvoudig contact op via het contactformulier op onze website, door te bellen naar 085 060 24 25 of door een e-mail te sturen naar info@topletselschade.nl. Wij helpen u graag!