Schadevergoeding letselschade

Schadevergoeding letselschade

Bent u uit op een schadevergoeding na letselschade? TOP Letselschade helpt u graag! Na het oplopen van letselschade kan het zijn dat u ernstige klachten ondervindt. Het laatste waar u dan aan wilt denken, is het regelen van allerlei juridische en voor u misschien ingewikkelde zaken. TOP Letselschade beschikt over ervaren juristen die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Terwijl wij u helpen met het oplossen van de opgelopen schade, kunt u werken aan uw herstel.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, nemen we eerst de tijd om uitgebreid kennis te maken. We luisteren naar uw verhaal en onderzoeken de mate van het letsel dat u heeft opgelopen. Belangrijk om te vermelden is dat onze dienstverlening geheel kosteloos is. De kosten worden namelijk bij de aansprakelijke partij in rekening gebracht.

Na het verzamelen van het bewijs zullen we een aansprakelijkstelling versturen naar de aansprakelijke partij of de verzekeraar. Bij discussies en meningsverschillen gaan wij namens u in gesprek met de verzekeraar, dat hoeft u dus niet zelf te doen.

Bovendien zullen we de verzekeraar vragen om een voorschot waarmee u eventueel oplopende schadeposten kunt betalen, zodat u deze schadeposten niet uit uw eigen portemonnee hoeft te betalen. Het is belangrijk om goed bij te houden tot welke mate de kosten stijgen, hiervoor zullen we regelmatig contact hebben om deze gegevens te verzamelen.

Op medisch gebied is het zeer van belang dat u de klachten op tijd bij een arts meldt. Om uw letselschade bij de verzekeraar te kunnen onderbouwen, zullen we uw artsen en behandelaren vragen om medische informatie toe te sturen. Aan de hand van die informatie kan onze medisch adviseur zijn medische advies goed onderbouwen.

Schadevergoeding na letselschade

Als u voldoende bent hersteld, is het tijd om een regeling met de wederpartij te treffen. Als u helemaal akkoord bent met de getroffen regeling, wordt de schadevergoeding naar u overgemaakt. Tijdens het gehele proces zullen we u bijstaan in het contact met alle betrokkenen waarmee u te maken krijgt bij het verhalen van uw schade. Denk hierbij aan de schaderegelaar, herstelcoach of arbeidsdeskundige. Wanneer u hulp inschakelt bij TOP Letselschade, staat u er op geen enkel moment alleen voor.

Voor welke soorten letsel kunt u bij ons terecht?

Na onze jarenlange ervaring zijn wij met betrekking tot letselschade op allerlei gebieden gespecialiseerd. Denk aan letsel door het toedoen van een dier, een ongeluk op uw werk of u bent helaas betrokken geraakt bij een van de vele verkeersongevallen in Nederland. Daarnaast kunnen er nog allerlei andere oorzaken zijn van letselschade.

Om uit te zoeken of u uw schade kunt verhalen op de wederpartij, bent u bij TOP Letselschade aan het juiste adres. Onze deskundige juristen beschikken over meerdere jaren ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn. Met onze kennis staan wij u graag bij en gaan we uiteraard voor het behalen van een volledige en maximale vergoeding van uw letselschade. 

Wij werken uitsluitend voor slachtoffers

Met onze persoonlijke werkwijze helpen wij alleen slachtoffers van letselschade. Zo laten we ons niet inhuren door verzekeraars voor opdrachten. Wij spreken persoonlijk met u af en staan u van begin tot eind volledig bij met onze diensten. Wilt u een schadevergoeding na letselschade claimen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.