Schadevergoeding letselschade

Bent u uit op een schadevergoeding na letselschade? Wij helpen u graag! Na het oplopen van letselschade kan het zijn dat u ernstige klachten ondervindt. Het laatste waar u dan aan wilt denken, is het regelen van allerlei juridische en voor u misschien ingewikkelde zaken.

TOP Letselschade beschikt over ervaren juristen die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Terwijl wij u helpen met het oplossen van de opgelopen schade, kunt u zich concentreren op uw herstel. Dat lukt een stuk beter met het geruststellende vooruitzicht van een schadevergoeding

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, nemen we eerst de tijd om uitgebreid kennis te maken. We luisteren naar uw verhaal en onderzoeken de mate van het letsel dat u heeft opgelopen. Belangrijk om te vermelden is dat onze dienstverlening geheel kosteloos is. De kosten worden namelijk bij de aansprakelijke partij in rekening gebracht.

Na het verzamelen van het bewijs, zullen we een aansprakelijkstelling versturen naar de aansprakelijke partij of de verzekeraar. Bij discussies en meningsverschillen gaan wij namens u in gesprek met de verzekeraar. Dit hoeft u dus niet zelf te doen. U kunt zich volledig focussen op uw herstel, in de wetenschap dat wij ons uiterste best zullen doen om de uitbetaling van uw schadevergoeding succesvol af te ronden.

Uitbetaling schadevergoeding: voorschot bij de verzekeraar

Voordat de uitbetaling van uw schadevergoeding kan worden afgerond, vragen we de verzekeraar om een voorschot waarmee u eventueel oplopende schadeposten kunt betalen. Zo hoeft u deze posten niet uit eigen portemonnee te betalen. Het is belangrijk om goed bij te houden tot welke mate de kosten stijgen. Hiervoor zullen we regelmatig contact hebben om deze gegevens te verzamelen.

Op medisch gebied is het zeer van belang dat u de klachten op tijd bij een arts meldt. Om uw letselschade bij de verzekeraar te kunnen onderbouwen, zullen we uw artsen en behandelaren vragen om medische informatie toe te sturen. Aan de hand van deze informatie kan onze medisch adviseur zijn medische advies goed onderbouwen.

Schadevergoeding na letselschade

Als u voldoende bent hersteld, is het tijd om een regeling met de wederpartij te treffen. Als u helemaal akkoord bent met de getroffen regeling, wordt de schadevergoeding naar u overgemaakt. 

Tijdens het gehele proces staan we u bij in het contact met alle betrokkenen waarmee u te maken krijgt bij het verhalen van uw schade. Denk hierbij aan de schaderegelaar, herstelcoach of arbeidsdeskundige. Wanneer u hulp inschakelt bij TOP Letselschade, staat u er op geen enkel moment alleen voor.

Voor welke soorten letsel kunt u bij ons terecht?

Door jarenlange ervaring zijn wij inmiddels in allerlei soorten van letselschade gespecialiseerd. Denk aan letsel door het toedoen van een dier, een ongeluk op uw werk of u bent helaas betrokken geraakt bij een aanrijding of een van de vele andere (verkeers)ongevallen in Nederland. Daarnaast kunnen er nog allerlei andere oorzaken zijn waardoor u in aanmerking komt voor een schadevergoeding.

Om uit te zoeken of u uw schade kunt verhalen op de wederpartij, bent u bij TOP Letselschade aan het juiste adres. Onze deskundige juristen hebben al tal van zaken succesvol afgerond en kunnen u uitstekend van dienst zijn. Met onze kennis staan wij u graag bij en gaan we uiteraard voor het behalen van een volledige en maximale schadevergoeding.

hoogte schadevergoeding letselschade: welk bedrag krijg ik?

De hoogte van een schadevergoeding bij letselschade is niet eenvoudig te berekenen. Geen enkel ongeval is hetzelfde en dat geldt daarmee ook voor de gevolgen en aansprakelijkheid. De extreme bedragen die soms het nieuws halen, zijn in lang niet alle situaties van toepassing. Maar dat betekent niet dat het geen zin heeft om uw schade op de wederpartij te verhalen.

Sterker nog: vaak gaat het om duizenden euro’s, die u hard nodig heeft om de geleden schade te compenseren en u te ondersteunen in uw herstel. Op basis van uw specifieke casus berekenen onze juristen de hoogte van uw vergoeding. Van inkomensverlies tot smartengeld en van medische- tot re-integratiekosten; wij zetten in op het maximale resultaat.

SCHADEVERGOEDING LETSELSCHADE BEREKENEN: VOORBEELDEN (AUTO ONGELUK, WERK)

Het bedrag dat u ontvangt als vergoeding voor uw opgelopen letsel, kan dan ook sterk verschillen. Hieronder een paar voorbeelden. Bent u bijvoorbeeld slachtoffer van een auto-ongeluk, waardoor u blijvende schade aan uw onderrug heeft opgelopen? Als u door dit rugletsel tijdelijk niet kunt werken en veel klachten ervaart in uw dagelijks leven, is een schadevergoeding van € 5.000 op zijn plaats.

Of bent u tijdens uw werk als bouwvakker door een dak gezakt, waardoor u fracturen hebt opgelopen in meerdere tenen? Dan kunt u aanspraak maken op een forse vergoeding voor zowel de materiële als immateriële schade, uw herstelkosten en verlies van zelfwerkzaamheid. Een claim van circa € 35.000 is in een dergelijk geval zeker niet ondenkbaar.

Wij werken alleen voor slachtoffers

Met onze persoonlijke werkwijze helpen wij alleen slachtoffers van letselschade. Zo laten we ons niet inhuren door verzekeraars voor opdrachten. Wij spreken persoonlijk met u af en staan u van begin tot eind volledig bij met onze diensten. Wilt u een schadevergoeding na letselschade claimen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.