Raad letselschade

Heeft u letselschade opgelopen tijdens een verkeersongeval en weet u niet precies wat u moet doen om de schade te verhalen op de wederpartij? TOP Letselschade geeft u graag raad bij letselschade. Wij kunnen u van dienst zijn bij allerlei vormen van letsel zoals bedrijfsongevallen, verkeersongevallen, passagiers met letselschade, letsel veroorzaakt door dieren of overige gevallen. Wij zijn in allerlei zaken op het gebied van letselschade gespecialiseerd. Wij raden u dan ook altijd aan om bij het verhalen van schade, u bij te laten staan door een ervaren belangenbehartiger.

Raad letselschade bijzondere situaties

Bij letselschade als gevolg van een ongeval denken veel mensen in eerste instantie direct aan twee gemotoriseerde voertuigen. Echter zijn er nog veel meer situaties waarin u letsel kunt oplopen. Zo kunt u bijvoorbeeld nietsvermoedend struikelen over een stoeptegel. In dit geval is soms de gemeente verantwoordelijk en is het mogelijk om schade te claimen bij uw gemeente. Het kan ook voorkomen dat u als fietser of voetganger betrokken bent geraakt bij een ongeval met een gemotoriseerd voertuig. Meestal heeft u dan ten minste recht op een vergoeding van 50% van de schade.

Ondersteuning tijdens het hele proces

Wanneer u TOP Letselschade inschakelt voor het regelen van een schadevergoeding bij letselschade, wordt u tijdens het hele proces ondersteund, van begin tot eind. Ofwel, totdat we het resultaat hebben bereikt van een volledige en maximale schadevergoeding. Onze werkwijze bestaat globaal gezien uit de volgende stappen:

  • Gratis en vrijblijvende kennismaking
  • Bewijs verzamelen
  • Aansprakelijkstelling versturen
  • FinanciĆ«le voorschotten
  • Medische informatie
  • Begeleiding
  • Afwikkeling van de schade


Op onze website leest u precies wat deze stappen inhouden en hoe we te werk gaan. Onze werkwijze kenmerkt zich voornamelijk door onze persoonlijke werkwijze. Bij TOP Letselschade staat het slachtoffer centraal en treden wij op als woordvoerder en bemiddelaar met andere instanties en de tegenpartij.

Kosten raad letselschade

Voor raad over letselschade en rechtshulp vragen wij geen vergoeding. U kunt geheel gratis gebruikmaken van onze diensten. Hoe kan dit? Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval, zullen wij de kosten verhalen op de partij die aansprakelijk is. Wanneer u zelf gedeeltelijk aansprakelijk bent, hoeft u ook niet zelf te betalen voor de dienstverlening. Een deel van de hulp van onze juristen en specialisten wordt betaald door de wederpartij en het andere deel nemen wij voor onze eigen rekening.

Zelfs wanneer u zelf volledig aansprakelijk bent voor het ongeval, kunt u de letselschade wellicht vergoed krijgen via uw verzekeraar. Ook de kosten van de rechtshulp van TOP Letselschade kunt u vergoed krijgen via uw eigen verzekeraar. Wanneer u beschikt over een schadevergoeding inzittenden (SVI) of schadevergoeding opzittenden (SVO) kunnen wij de vergoeding wellicht voor u in orde maken.

Kan TOP Letselschade iets voor u betekenen?

Onze letselschadejuristen zijn universitair geschoold in het Nederlands recht en volledig gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Hierdoor kunt u altijd rekenen op vakkundig advies en begeleiding. Zoekt u naar professionele raad in letselschade en kunnen wij wellicht iets voor u betekenen? Neemt u dan contact op via 085 060 24 25 of stuur geheel vrijblijvend een e-mail naar info@topletselschade.nl.