Letselschade jurist

Letselschade jurist

Bij letselschade ondervindt u naast lichamelijke schade vaak ook geestelijke schade. Wij merken dat vooral net na een ongeluk, mensen zich liever niet direct met allerlei juridische zaken bezighouden en ontzettend veel baat hebben bij de hulp van een professionele letselschade jurist. TOP Letselschade helpt u graag met het verhalen van uw schade bij de andere partij, terwijl u zich focust op uw volledige herstel.

Wij werken enkel voor slachtoffers

Top Letselschade werkt uitsluitend voor slachtoffers. Verzekeraars kunnen ons niet inhuren en wij zijn een volledig onafhankelijke partij. Doordat wij inmiddels al jaren uitsluitend werken met enkel slachtoffers, kunnen wij zeggen dat wij ervaren specialisten zijn in zaken op het gebied van letselschade. Dit kunt terugzien in onze persoonlijke benadering en werkwijze waarbij u als slachtoffer centraal staat.

Maximale schadevergoeding

Met onze ervaren juristen en specialisten streven wij naar een maximale schadevergoeding en zijn wij pas tevreden als we u volledig van dienst hebben kunnen zijn. Het is belangrijk om te weten dat wij volledig gratis voor u werken. De kosten van onze dienstverlening worden namelijk bij de aansprakelijke partij in rekening gebracht.

Wanneer de zaak is afgerond en u bent akkoord gegaan met de overeenkomst, wordt de volledige vergoeding naar uw bankrekening verzonden. Er worden zelfs geen kosten bij u in rekening gebracht als u gedeeltelijk aansprakelijk bent voor het ongeval. Als u wel aansprakelijk bent voor het ongeval, kunt u in de meeste gevallen alsnog uw schade vergoed krijgen als u een schadeverzekering inzittenden heeft afgesloten.

Over onze werkwijze

Wanneer u onze hulp heeft ingeschakeld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een gratis en eerste vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen wij luisteren naar wat u is overkomen en nemen wij uitgebreid de tijd om de situatie in kaart te brengen. Na dit gesprek zullen wij direct een plan opstellen en u informeren over de mogelijkheden om uw schade vergoed te krijgen.

Bewijs verzamelen en versturen aansprakelijkstelling

Wanneer het plan van start gaat, zullen wij eerst bewijs gaan verzamelen. U kunt hierbij denken aan een schadeformulier dat u heeft ingevuld, getuigenverklaringen of een proces verbaal. Met dit bewijs kunnen wij de aansprakelijkstelling, die we versturen naar de aansprakelijke partij of diens verzekeraar, goed onderbouwen. We merken dat het tijdens deze stap soms lastig is om de aansprakelijkheid vast te stellen. Op dit moment gaan wij voor u in gesprek met de verzekeraar. Heeft u het ongeluk zelf veroorzaakt? Dan doen wij namens u een beroep op de dekking van de verzekering, op basis van een schadeverzekering inzittende (SVI).

Daarnaast zullen wij de verzekeraar vragen om financiƫle voorschotten, zodat u de oplopende schadeposten niet hoeft voor te schieten. We vinden het belangrijk om hierover regelmatig contact te houden. Hetzelfde geldt wat betreft medische informatie. Wij benaderen namelijk uw artsen en behandelaren om uw medische informatie over uw letsel op te sturen. Onze medische adviseur zal op basis van deze gegevens een medisch advies uitbrengen. Het advies gebruiken wij als onderbouwing van uw letselschade bij de verzekeraar.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het hele proces rondom letselschadebehandeling komen allerlei betrokkenen aan bod. Zoals een schaderegelaar, arbeidsdeskundige of herstelcoach. Wij staan u bij elke stap volledig bij en u kunt rekenen op uitstekende persoonlijke begeleiding van onder andere een ervaren letselschade jurist. Kunnen wij u helpen bij het verhalen van een schadevergoeding? Wacht niet te lang en neem gerust contact met ons op. Dat kunt u eenvoudig doen door te mailen naar info@topletselschade.nl of door direct te bellen voor een afspraak naar 085 060 24 25.