Letselschade claimen

Letselschade claimen

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u letselschade claimen? Bij TOP Letselschade helpen wij u graag met onze diensten. Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval of op een andere vervelende manier letsel heeft opgelopen, schieten wij u graag te hulp. Bij TOP Letselschade bieden wij geheel kosteloos onze diensten aan en helpen wij u met het verhalen van de schade. Wij zullen namens u contact hebben met alle instanties en betrokkenen waarmee u te maken zult hebben bij het claimen van letselschade.

Persoonlijke werkwijze

Bij TOP Letselschade hanteren wij een persoonlijke werkwijze en staat u als slachtoffer centraal. Wij werken enkel voor slachtoffers van letselschade. Dit betekent dat wij geen opdrachten aannemen van bijvoorbeeld verzekeraars of andere instanties. Als u het wenst, komen wij graag bij u thuis langs voor een gesprek en brengen we uw persoonlijke situatie volledig in kaart. Wij gaan voor een maximale schadevergoeding en zijn pas tevreden als u als slachtoffer volledig geholpen bent.

Wij gaan als volgt te werk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen we graag bij u langs om te praten over uw persoonlijke situatie. Met onze inmiddels jarenlange ervaring hebben we situaties rondom letselschade behandeld en kunnen we precies de juiste kennis leveren om het maximale uit de zaak te halen. Na ons eerste contact zullen wij starten met het verzamelen van bewijs over de toedracht van uw ongeval. Met dit bewijs kunnen we vervolgens een aansprakelijkstelling versturen naar de aansprakelijke partij óf de verzekeraar die deze partij heeft ingeschakeld.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u via de verzekeraar op tijd financiële voorschotten ontvangt. Het komt namelijk vaak voor dat binnen een korte tijd de kosten ontzettend stijgen. Om een goed overzicht bij te kunnen houden van de kosten zullen we dan ook regelmatig contact houden en komen we graag bij u langs als u dit wenst. Ook op het gebied van medische informatie is het belangrijk om deze gegevens goed in kaart te brengen voor het uitbrengen van een medisch advies. Dit advies is nodig om uw opgelopen letselschade goed te kunnen onderbouwen bij de verzekeraar.

Zodra het mogelijk is om uw schade af te wikkelen, gaan we aan de slag met een regeling met de wederpartij. Nogmaals, wij streven hierbij naar een volledige en maximale schadevergoeding. Pas wanneer u helemaal akkoord bent met de overeenkomst, wordt het volledige bedrag rechtstreeks naar uw rekening overgemaakt.

Diverse soorten letselschade

Na jarenlang optreden als adviseur bij letselschade hebben wij ons inmiddels in allerlei vormen van letselschade gespecialiseerd. Denk hierbij aan verkeersongevallen, letsel door dieren, passagiers met letselschade of bedrijfsongevallen. Heeft u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval en is uw werkgever of opdrachtgever aansprakelijk? TOP Letselschade kan kosteloos optreden bij het claimen van letselschade.

Kunnen wij u helpen bij het claimen van letselschade?

Wilt u letselschade claimen? Bij het claimen van letselschade komen ontzettend veel dingen kijken waar u waarschijnlijk geen rekening mee heeft gehouden. Bij TOP Letselschade ondersteunen wij u graag bij alle stappen in het proces. U kunt zich volledig bezighouden met uw herstel en wij zorgen voor het behalen van een optimaal resultaat en zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Kunnen wij u helpen bij het claimen van letselschade? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website, bel naar 085 060 24 25 of stuur een e-mail naar info@topletselschade.nl.