Letselschade claimen

Wilt u letselschade claimen? Dat is uw goed recht als u slachtoffer bent geworden van een ongeval of op een andere vervelende manier letsel heeft opgelopen. Bij TOP Letselschade schieten we u in dat geval graag te hulp.

Wij bieden geheel kosteloos onze diensten aan en helpen u met het verhalen van de schade. Namens u onderhouden wij contact met alle instanties en betrokkenen waarmee u te maken krijgt bij het claimen van letselschade.

Letselschade claimen: hoe gaan wij te werk?

Bij TOP Letselschade hanteren wij een persoonlijke werkwijze en staat u als slachtoffer centraal. Wij werken enkel voor slachtoffers van dit soort schade. Dit betekent dat wij geen opdrachten aannemen van bijvoorbeeld verzekeraars of andere instanties. 

Indien u dat wenst, komen wij graag bij u thuis langs voor een gesprek en maken we grondige analyse van de huidige stand van zaken. Wij gaan voor een maximale schadevergoeding en zijn pas tevreden als u als slachtoffer volledig geholpen bent.

Hoe kan ik letselschade claimen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, brengen we uw persoonlijke situatie middels een gesprek graag uitgebreid in kaart. Inmiddels beschikken wij over jarenlange ervaring met situaties rondom letselschade. Wij weten dan ook precies wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een succesvolle claim.

Onze deskundige juristen bezitten de juiste kennis om het maximale uit uw zaak te halen. Na ons eerste contact zullen wij starten met het verzamelen van bewijs over de toedracht van uw ongeval. Met dit bewijs kunnen we vervolgens een aansprakelijkstelling versturen naar de aansprakelijke partij óf de verzekeraar die deze partij heeft ingeschakeld.

Ervaringen met de verzekering

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u via de verzekeraar op tijd financiële voorschotten ontvangt. Het komt namelijk vaak voor dat de kosten binnen een korte tijd ontzettend stijgen. Om een goed overzicht van deze kosten te behouden, zullen we dan ook regelmatig contact met u onderhouden.

Ook op het gebied van medische informatie is het belangrijk om deze gegevens goed in kaart te brengen voor het uitbrengen van een medisch advies. Dit advies is nodig om uw opgelopen schade goed te kunnen onderbouwen bij de verzekeraar.

Zodra het mogelijk is om uw schade af te wikkelen, gaan we aan de slag met een regeling met de wederpartij. Wij zullen hierbij altijd proberen een volledige en maximale schadevergoeding te claimen. Pas wanneer u helemaal akkoord bent met de overeenkomst, wordt het volledige bedrag rechtstreeks naar uw rekening overgemaakt.

Welke letselschade bedragen kan ik claimen?

Letselschade bedragen kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de schade die een ongeval heeft veroorzaakt. In het nieuws verschijnen vaak de exorbitante bedragen, maar in de praktijk komen deze niet zo vaak voor. Het berekenen van een passende schadevergoeding is hoe dan ook een complexe taak waarbij vele factoren komen kijken.

Onze behulpzame juristen kunnen u zowel het berekenen als claimen van letselschade volledig uit handen nemen. Hierbij houden wij rekening met belangrijke aspecten zoals medische kosten, inkomensverlies, re-integratiekosten, smartengeld, materiële schade en verlate toetreding tot de arbeidsmarkt. Wij zien geen detail over het hoofd en zorgen voor een maximale claim.

Letselschade claimen na aanrijding of bedrijfsongeval

Om een beeld te schetsen van de mogelijke bedragen waar u op kunt rekenen, geven we hieronder een aantal voorbeelden. Bent u bijvoorbeeld slachtoffer van een aanrijding, waardoor u last heeft van blijvende nek- en schouderklachten en uw beroep als vrachtwagenchauffeur niet meer kunt uitvoeren? Dan kan uw schadevergoeding zomaar oplopen richting de € 80.000.

Of bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval, waarbij u uw hand ernstig verwondde doordat u slechts beperkte uitleg kreeg over de bediening van een zaagmachine? Als dit letsel een blijvend grote invloed heeft op uw werk en privéleven, is de kans aanwezig dat u letselschade bedragen van rond de € 30.000 kunt claimen.

Diverse soorten letselschade claimen

Na jarenlang optreden als adviseur bij letselschade, hebben wij ons inmiddels gespecialiseerd in het claimen van allerlei vormen van deze schade. Denk hierbij aan verkeersongevallen, letsel door dieren, passagiers met deze schade of bedrijfsongevallen.

Onze ervaringen met verschillende schadesoorten zijn zeer divers en hierdoor kunnen wij u ook in complexe aansprakelijkheidssituaties uitstekend van dienst zijn. Uiteraard gaan we hierbij discreet te werk en zijn uw wensen leidend bij het bepalen van onze aanpak.

Heeft u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval en is uw werkgever of opdrachtgever aansprakelijk? TOP Letselschade kan kosteloos optreden bij het succesvol claimen van letselschade en begeleidt u van A tot Z in het gehele proces.

Vraag meer informatie aan

Wilt u letselschade claimen? Hierbij komen ontzettend veel dingen kijken waar u waarschijnlijk geen rekening mee heeft gehouden. Bij TOP Letselschade ondersteunen wij u graag bij alle stappen in het traject. U kunt zich volledig bezighouden met uw herstel en wij zorgen voor het behalen van een optimaal resultaat en zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Kunnen wij u helpen bij het claimen van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op onze website, bel naar 085 060 24 25 of stuur een e-mail naar info@topletselschade.nl.