Kosten

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? Voor de rechtshulp van TOP Letselschade vragen wij geen vergoeding aan u. Onze juristen helpen u gratis om uw schade te verhalen. De kosten van onze rechtshulp verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. De veroorzaker van uw ongeval heeft u immers schade toegebracht en dient op grond van de wet ook de kosten van uw juridische bijstand te vergoeden.

Is een ander aansprakelijk voor uw ongeval?

In dat geval hoeft u niet te betalen voor onze dienstverlening. De letselschadejuristen van TOP Letselschade helpen u gratis bij het verhalen van uw schade. Onze rechtshulp wordt vergoed door de wederpartij. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bent u deels zelf aansprakelijk voor het ongeval?

Ook dan hoeft u niet te betalen voor onze dienstverlening. De letselschadejuristen van TOP Letselschade helpen u gratis bij het verhalen van uw schade. Een deel van onze rechtshulp wordt vergoed door de wederpartij. Het overige deel nemen wij voor onze eigen rekening. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bent u zelf volledig aansprakelijk voor het ongeval?

Als u beschikt over een schadeverzekering inzittenden (SVI) of schadeverzekering opzittenden (SVO) dan kunt u uw letselschade wellicht vergoed krijgen via uw eigen verzekeraar. In dat geval wordt de rechtshulp van TOP Letselschade mogelijk door uw eigen verzekeraar vergoed. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.