Bedrijfsongeval

U kunt als werknemer, ZZP-er, uitzendkracht of freelancer betrokken raken bij een bedrijfsongeval of arbeidsongeval. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een val van een trap of het bekneld raken in een machine. Op grond van de wet heeft de werkgever een zorgplicht en dient de werkgever bedrijfsongevallen te voorkomen, ook als het gaat om ingehuurde krachten. Wanneer dit niet lukt, is de werkgever vaak aansprakelijk voor de letselschade die uit het bedrijfsongeval voortvloeit.

Heeft u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval waarvoor uw werkgever of opdrachtgever aansprakelijk is? In dat geval helpen de letselschadejuristen van TOP Letselschade u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Vaak is uw werkgever hiervoor verzekerd en is het mogelijk om uw schade op de verzekeraar van uw werkgever te verhalen. Het indienen van een schadeclaim hoeft dan ook niet tot problemen met uw werkgever te leiden.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij een goede inschatting maken over de verhaalbaarheid van uw schade. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.