Advocaat letselschade

Zoekt u een advocaat in letselschade? TOP Letselschade helpt u graag bij het verhalen van uw schade. Wij beschikken over universitair geschoolde juristen in het Nederlands recht en zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Inmiddels beschikken we over jarenlange ervaring en onze juristen hebben zowel de belangenbehartiger als de verzekeraar ondersteund met hun vakkennis. Met deze ervaring weten we uitstekend hoe verzekeraars te werk gaan en kunnen we u optimaal van dienst zijn. TOP Letselschade werkt op landelijk niveau en zet zich uitsluitend in voor slachtoffers van letselschade.

Typen letselschade

Letselschade kan helaas op allerlei manieren worden opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval, letsel door een dier of simpelweg door domme pech. Zo kunt u bijvoorbeeld struikelen over een losliggende stoeptegel. In dat geval kunt u de schade verhalen bij de gemeente.

We merken dat de meeste schade helaas toch wordt opgelopen na een verkeersongeval. Dagelijks gebeuren er veel ongelukken en de kans dat daarbij iemand gewond raakt is erg groot. Heeft u letselschade opgelopen na een ongeval en denkt u dat de wederpartij aansprakelijk is? Met onze kennis en ervaring kunnen wij een goede inschatting maken op de verhaalbaarheid van de schade.

Persoonlijke werkwijze TOP Letselschade

Onze juristen helpen u geheel gratis bij het verhalen van uw schade. Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? TOP Letselschade vraagt geen vergoeding van u, dit wordt verhaald bij de aansprakelijke partij. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u deels aansprakelijk bent voor het ongeval. Ook in dat geval betaalt u voor onze hulp helemaal niets. Een deel wordt in dit geval ook vergoed door de wederpartij en het andere gedeelte nemen wij voor onze rekening.

Het proces

Bij TOP Letselschade houden we er een persoonlijke werkwijze op na. Tijdens de eerste kennismaking nemen we alle tijd om te luisteren naar uw verhaal. U kunt ons uitleggen wat er is gebeurd en welk letsel u precies heeft opgelopen. Wij zullen u hierna uitgebreid toelichten over onze gratis dienstverlening en de opties waarmee u uw schade kunt verhalen bij de wederpartij.

Een belangrijk onderdeel in het proces is het verzamelen van bewijs. Denk hierbij aan het ingevulde schadeformulier, maar ook aan getuigenverklaringen of een proces-verbaal. Na het verzamelen van bewijs versturen we de aansprakelijke partij óf de verzekeraar een aansprakelijkstelling. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf het ongeval heeft veroorzaakt. Dan zullen we met een schadeverzekering inzittende (SVI) een beroep doen op de dekking van de verzekering. Ook zullen we de verzekeraar vragen om u op tijd te voorzien van financiële voorschotten. U hoeft dan eventueel oplopende schadeposten niet zelf voor te schieten.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het van belang dat u uw klachten zo snel mogelijk bij een arts meldt. Wij vragen uw arts namelijk om de medische informatie over uw letsel op te sturen. Onze medisch adviseur zal vervolgens een advies uitbrengen over het letsel, dat uiteindelijk wordt gebruikt om bij uw verzekeraar de schade goed te kunnen onderbouwen.

Na herstel van uw letsel treffen we namens u een regeling met de wederpartij. Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt de volledige schadevergoeding zo spoedig mogelijk direct naar uw bankrekening overgemaakt. Uiteraard gaan wij voor een volledige en maximale schadevergoeding.

Zoekt u een advocaat na letselschade?

TOP Letselschade beschikt over ervaren juristen en brengt u graag in contact met een advocaat in letselschade. Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 060 24 24, of stuur een mail naar info@topletselschade.nl. Ook kunt u eenvoudig contact opnemen via het contactformulier.